The End of H.Pitty




Nu är det slut. För alltid slut. Inget mer Hogwarts. Inget mer magiskt. Det är över. *tear*

Det enda positiva med att det här var sista Potter-filmen är att vi slipper se hur Daniel Radcliff aldrig utvecklas som skådespelare, vi slipper fortsätta se hans besvärade leende, vi slipper se han obehagliga kroppsspråk och hans obefintliga acting-skills. Och vi slipper även se den otroligt dåliga Dumbledore, som aldrig levde upp till hur han är i böckerna, dock lyckades han i de två första filmerna.. men han dog typ, eller? Hmm.. ja. Bortsett från dessa misstag var filmerna bra! Eller det va ju inte sååå bra att de bytte regissörer efter varje film, som alla hade olika uppfattningar om hur Hogwarts såg ut....... -.-' Lade till alla möjliga saker, gjorde precis som dom ville! De ändrade till och med Dracos frisyr, vilket borde vara totalt olagligt. Halshuggning på det.

Men vad ska vi nu göra? Vart ska vi ta vägen, vi som växte upp med Harry Potter. Även om vi har vart helt lost och inte vetat varken ut eller in, så har en sak alltid varit säker; Varje år kommer det en bok och en film om Harry Potter. Undrar hur Harry, Hermione och Ron känner sig, liksom haft 7 år av dramadramadrama och kämpat med att försöka döda en snubbe, och allt har typ kretsat kring det, och nu helt plötsligt har dom inget att göra!! 

Nej vi ska inte ta mitt babbel allt för seriöst haha, jag är bara trött och skriver massa skit. Nu ska jag kolla på south park. 

Ciao.
/sara-pia

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0