Spiderman tipsar!


Blah blah blah

I'm back!

När man äter frukost är tv nästan ett måste, så det blev kanal 5 och Ellen DeGeneres som fick hålla mig och min makaronilåda sällskap! Måste passa på att titta på det när Daniel jobbar haha, fast egentligen så var det inte så roligt... Hon babblar hela tiden och visar bilder där hon klippt in sitt eget ansikte, eller så drar hon ett jätte förutsägbart skämt som alla amerikaner tycker är jätte kul. Om man har tur har hon en gäst som man tycker om, vilket höjer Åhvilketbraprogram-skalan några snäpp!
Men det lyckas ändå vara underhållande och det är lika tråkigt varje gång det tar slut.

Vad hände sen?
Jo jag tränade. Är man fattig och inte har råd med ett gymkort för 400spänn i månaden så fungerar faktiskt golvet hemma och sin egna kroppsvikt lika bra:) Idag körde jag som vanligt ett helkroppsprogram, blir bäst så eftersom jag inte tränar så många dagar i veckan. Och om man tränar hemma kan man välja vilket tvprogram man vill träna till:O Awesome! Jag svettades till exempel till The hills idag!

Snart klampar Daniel-san in tror jag:D Äntligen!


All Alone

Vaknade för någon timme sen, helt ensam i Ninjastugan! Min första tanke var: "Åh jag klarade det!". För er som inte vet vad Ninjastugan är så kan jag berätta att det är min pojkväns lilla hus som ligger på familjens tomt. MEN det är ute i skogen och det var mörkt och jag var själv, så jag hade all rätt att vara lite rädd..

I väntan på att mannen ska komma hem från jobbet så gjorde jag en blogg, vet inte riktigt vad jag har gett mig in på. Äger inte ens en systemkamera vilket verkar vara obligatoriskt i bloggvärlden.. Men jag ska testa om vi arbetslösa, fattiga ungdomar också har en chans! Yay go me!

Nä nu tänkte jag faktiskt ta mig ner till the main house och käka lite frukost! Får se vad jag hittar på för kul efter det :o

RSS 2.0